Vivus

Vivus är en suverän smslånegivare som var först ut med gratis smslån och idag har de ett mycket generöst gratislån på 6000 kronor. Om du behöver ett sms lån riktigt snabbt ska du definitivt vända dig till Vivus. Om du ansöker under Vivus generösa kontorstider, 08.00 – 21.00 vardagar och 10.00 – 18.00 lördagar och söndagar, kan du få ditt smslån utbetalt inom 15 minuter om har ett bankkonto hos Nordea eller Handelsbanken, annars får du pengarna samma dag om du ansöker på en vardag innan klockan 13.30 och nästkommande bankdag om du ansöker senare på dagen.

Vivus skiljer sig från andra smslångivare eftersom de har en mycket flexibel återbetalning. När du tar ett sms lån Vivus får du alltid 30 dagars lånetid oavsett hur stort smslån du tar, men i gengäld kan du förlänga lånet med en månad i taget hur länge du vill. Vivus hemsida är mycket tydlig och det är enkelt att se vad för villkor som gäller och hur du ska då tillväga när du ska ta ett sms lån.

Kombinationen av blixtsnabba utbetalningar, gratis smslån på 6000 kr, låga avgifter, tydlighet och en flexibel återbetalning gör Vivus till nätets kanske bästa smslångivare.