Snabba lån

Här på alltomlan.se hittar du inte bara vanliga privatlån och lån med säkerhet utan även sms lån som du säkert har sett. Det är ett sånt lån du måste ta om du behöver riktigt snabba pengar eftersom det bara är smslångivare som kan sätta in pengar direkt på ditt bankkonto, men bara under vissa förutsättningar.

Så får du riktigt snabba pengar

  1. Leta rätt på en smslångivare som erbjuder direktöverföringar till låntagarnas bankkonton. Du kan till exempel vända dig till Vivus eller Ferratum som du hittar på vår sajt.
  2. Kolla att långivaren kan göra en överföring till just din bank. Om du till exempel har ett bankkonto hos Nordea måste långivaren också ha ett bankkonto där. Det är nämligen så att direktöverföringar bara kan göras inom en och samma bank.
  3. Kolla öppettiderna, de står tydligt angivna på långivarens sajt, för om du inte ansöker under kontorstid får du inte pengarna på en gång.
  4. Gör din ansökan precis som vanligt. Om din ansökan blir godkänd sätter de in pengarna på ditt konto på en gång, det brukar inte ta längre än en högst en kvart.

Andra snabba lån

Om du behöver ett riktigt snabbt lån så är smslån med direktutbetalning ditt enda alternativ, men det finns faktiskt fler snabba lån att välja på:

  • Om det räcker med att du får pengarna senare samma dag eller nästa dag kan du ta vilket sms lån som helst
  • Om du behöver ett större lån med lång avbetalningstid ska du vända dig till en privatlångivare som erbjuder signering av låneavtal med e-leg, då betalas privatlånet ut 2 – 3 dagar snabbare.