SMS Lån

Ett sms lån är världens snabbaste lån. Du får svar på din ansökan omgående, du har oftast pengarna på ditt konto redan samma dag och du betalar tillbaka på lånet inom 14 – 90 dagar. Ett smslån är även ett litet lån som burkar ligga på 500 – 12000 kronor, men det finns även sms lån på hela 15000 kronor.

Se en fullständig jämförelse av sms lån på Smslånen.se

Ansökan och handläggningstid

Det är busenkelt att göra en smslåneansökan. På långivarens hemsida ser du tydligt hur stort smslån du kan ta och hur mycket lånet kostar. Du börjar med att välja ett lånebelopp och en lånetid och sedan fyller du enkelt i din ansökan med namn, adress, personnummer och det kontonummer som du vill få in pengarna på. När du har skickat iväg din ansökan får du svar direkt på skärmen eller inom någon timme.

Utbetalningstid

Efter att din smslåneansökan har blivit godkänd betalas pengarna normalt ut inom någon timme om du ansöker på dagen. Om du ansöker sent på kvällen eller på helgen får du dina pengar nästkommande bankdag. Du kan även få ditt smslån utbetalt på kvällar och helger om du har samma bank som smslångivaren.

Lånetid

Ett sms lån betalas tillbaka på 14 till 90 dagar. De minsta smslånen brukar ha en lånetid på 14 – 30 dagar, mediumstora smslån en lånetid på 60 dagar och stora smslån en lånetid på 90 dagar. En del sms lån är flexibla när det gäller lånetid, vilket gör att du får lite friare händer när du ska välja lånetid.

Villkor för sms lån

Ålder. Ett smslån brukar ha en åldersgräns på 18 – 20 år. Hos en del smslångivare får man låna ett mindre belopp om man är 18 år och ett större belopp om man är 20 år eller äldre.

Inkomst. Du behöver normalt inte ha en fast inkomst, men du måste tjäna någonstans mellan 24 000 och 50 000 kronor om året.

Betalningsanmärkningar. Vissa smslångivare kan godkänna smslån trots betalningsanmärkningar, i alla fall om du inte har en helt färsk betalningsanmärkning. Dessa långivare tittar istället på hur din ekonomi ser ut idag istället för att haka upp sig på det förflutna.