Meddelandelan

Meddelandelån erbjuder generösa smslån och snabba utbetalningar. Eftersom deras kontor har riktigt bra öppettider, 06.00 – 22.00 måndag till lördag och 12.00 – 16.00 på söndagar, behandlas ditt sms lån riktigt snabbt även om du ansöker riktigt tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Meddelandelån erbjuder smslån ända upp till 10 000 kronor och även gratis sms lån på 500 kronor i 14 dagar. Deras hemsida är mycket lättnavigerad och här finns ett reglage med lånebelopp som du kan dra i och ser då direkt hur mycket du kommer att få betala för ditt sms lån och hur lång lånetid du får.

Meddelandelån kan bevilja smslån trots betalningsanmärkningar, vilket är bra för dig som haft en trasslig ekonomi tidigare men som är på fötter idag. Även du som bara har en liten extrainkomst som enda inkomst har möjlighet att få låna hos Meddelandelån eftersom de  använder sig av en individuell inkomstprövning.

Om du behöver ett sms lån snabbt, har betalningsanmärkningar eller har en låg inkomst är Meddelandelån smslångivaren för dig. Rekommenderas!