Leasy

L’easy är den perfekta långivaren för dig som behöver ett lån som är större än ett smslån men som är mindre än ett stort privatlån. L’easy erbjuder förmånliga privatlån 5000 – 50 000 kronor och ger dig en uppläggningstid på 1 – 5 år.

När du ansöker om ett privatlån hos L’easy behöver du inte förklara vad du ska ha pengarna till, du får använda dem till precis vad du vill, till exempel till en resa, till hobbyprylar, till krogrundor eller till att betala gamla skulder med. L’easys ränta sätts individuellt och ligger i skrivande stund på 9.90 % – 21.60 %. Om du har en riktigt stabil ekonomi har du möjlighet att få L´easys lägsta ränta.

Det är busenkelt att ansöka om lån hos L’easy. Du fyller i namn, mobilnummer, e-postadress, personnummer och det bankkontonummer du vill att lånet ska sättas in på. Din ansökan behandlas snabbt och inom en dag eller två har du pengarna på ditt bankkonto.

L’easy har inte några krav på en minimuminkomst utan gör istället en helhetsbedömning av din ekonomiska situation. Du måste emellertid vara minst 20 år gammal och får inte ha några betalningsanmärkningar.

L’easy är alltså en utmärkt långivare för dig som behöver ett lagom stort privatlån som inte har så höga inkomstkrav.