Lån med betalningsanmärkning

Det är inte det enklaste att få låna pengar när man har en betalningsanmärkning, men det är faktiskt inte helt omöjligt. Här ska vi på alltomlan.se visa dig vilka möjligheter som finns för dig som behöver låna pengar och som har betalningsanmärkningar.

Sms lån med betalningsanmärkning

Det absolut enklaste lånet att få om man har betalningsanmärkningar är ett sms lån. Det finns massor av smslångivare som godkänner betalningsanmärkningar, bara de inte är alltför nya eller för många. Du måste också ha en ordnad ekonomi och normalt får du inte ha några kvarvarande skulder hos kronofogden om du ska få låna.

Privatlån med anmärkning

Om du behöver låna en större summa än vad smslångivarna erbjuder är det privatlån som gäller, men här är det inte fullt lika enkelt att komma undan med betalningsanmärkningar. De få banker som godkänner privatlån trots att du har betalningsanmärkningar brukar kräva att någon går i borgen för dig, men det finns undantag, Freedom Finance är ett sådant undantag. Där kan du få låna upp till 100 000 kr (och 150 000 kr om du har en medsökande) om du tjänar minst 110 000 kr/år. Däremot tillåter de inte att du har några skulder kvar hos kronofogden.

Lån med säkerhet trots betalningsanmärkningar

Om du vill ta ett lån med säkerhet finns det några få banker som godkänner betalningsanmärkningar, i alla fall om du vill ta ett bolån. De kan till och med bevilja ett lån med säkerhet trots skulder hos kronofogden om du har en bostad och lägger om bolånet så att de får din nuvarande bostad som säkerhet.