Freedomfinance

Freedom Finance är en grymt bra långivare som erbjuder vanliga privatlån, bolån och billån.

Freedom Finances privatlån är mycket flexibelt, du kan låna alltifrån 2000 kr upp till 350 000 kronor och lägga upp det på 1 – 12 år. Du får använda lånet till i stor sett vad du vill, även om du ska köpa en begagnad bil av en privatperson. Eftersom det handlar om ett privatlån kräver lånet ingen säkerhet. Om du har en stabil ekonomi har du möjlighet att få en så låg ränta som 3.95 %, vilket är riktigt bra. Du behöver bara vara minst 18 år och tjäna minst 100 000 kr/år när du ansöker om ett privatlån hos Freedom Finance, men du får inte ha några skulder hos kronofogden.

Freedom Finances bolån har en så låg boränta som 2.99 %, vilket är rätt otroligt egentligen eftersom du kan få ta ett bolån hos Freedom Finance trots att du har betalningsanmärkningar och skulder hos kronofogden. Du som har haft en trasslig ekonomi tidigare har alltså möjlighet att ta ett bolån hos Freedom Finance när andra banker säger nej.

Freedom Finances billån ger dig möjlighet att köpa en bil som kostar upp till 600 000 kr. Räntan är endast på 4.55 – 6.95 % trots att du inte behöver köpa din bil av auktoriserad bilhandlare utan kan köpa bilen av en privatperson istället. Den möjligheten brukar andra stora billån inte ge dig. Du måste vara minst 20 år, tjäna 120 000 kr/år och inte har några skulder hos kronofogden för att få ta ett sånt här billån av Freedom Finance.

Om du behöver ett större lån med en låg ränta och som du kan ta när andra banker säger nej ska du definitivt vända dig till Freedom Finance. Freedom Finance ger nämligen alla en andra chans, även när det handlar om stora lån.